• Početna>
  • Vesti>

Popović: U opštini Gračanica nema mesta za bilo kakve podele

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović je prilikom obilaska nedavno asfaltirane ulice u Sušici i Romskoj mahali u Gračanici istakao da je opština Gračanica servis svih meštana koji žive na njenoj teritoriji, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost.

Selo Sušica je multietničko naselje u kome žive Srbi i Albanci.

Asfaltirana je ulica u dužini od 500 metara u delu naseljenom pretežno Albancima.

Imri Ajeti, odbornik u skupštini opštine Gračanica je, za RTV Gračanica, istakao da opština Gračanica ne radi samo za dobrobit srpske zajednice već i svih ostalih, što je do sada i mnogo puta pokazano. „Zahvalio bih gradonačelniku Srđanu Popoviću, koji je ispunio svoje obećanje da asfaltira ovaj put. Istakao bih da opština Gračanica i gradonačelnik rade podjednako za sve zajednice, što je i danas dokazao“, kazao je Imri Ajeti i dodao da su meštani Sušice veoma zadovoljni lokalnom vlašću.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović je naglasio da opština nastavlja sa ulaganjem u infrastrukturu ravnomerno u svim naseljima opštine.

„Opština Gračanica je servis svih meštana koji žive na njenoj teritoriji, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost. Radimo na tome da se opština ravnomerno razvija kako bi se poboljšao kvalitet života naših građana. Ovo je dokaz da u opštini Gračanica nema mesta za bilo kakve podele i da nam je na prvom mestu poboljšanje uslova života naših meštana“, istakao je Popović i dodao da je Sušica ove godine dobila oko kilometar puta a u planu je još različitih projekata.

Nakon Sušice, predsednik opštine obišao je i novoasfaltiranu ulicu u Romskoj mahali u Gračanici, gde je u razgovoru sa stanovnicima uvideo prioritete bitne za poboljšanje uslova života romske zajednice u Gračanici.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još