• Početna>
  • Vesti>

Ognjanović: Cilj nam je da svi građani Gračanice i okoline dobiju najkvalitetniju televiziju i internet

Direktor MTS doo Dejan Ognjanovićizjavio je danas gostujući u programu RTV Gračanica da je Mts.d.o.o u zadnjih par meseci ozbiljno uložio u izgradnju fiksne telekomunikacione mreže i time stvorio ozbiljne preduslove da građani Gračanice i okolnih mesta, mogu da dobiju regionalno najkvalitetniju televiziju i brzi internet u svojim domovima.
– Značajno smo podigli brzinu internet protoka do same Gračanice i povećali broj portova na koje novi korisnici mogu da budu povezani, tako da sada u samoj Gračanici možemo korisnicima da ponudimo našu IPTV uslugu (tj. tačnije pravu Srpsku televiziju, sa svim funkcionalnostima uključujući i gledanje sadržaja 72 sata unazad, snimanje sadržaja, gledanje filmova na zahtev, veliki izbor TV kanala) i ono što je najbitnije, izuzetan digitalni kvalitet slike i signala – rekao je za naš Dnevnik Dejan Ognjanović.

Mts.d.o.o, kao društveno odgovorna kompanija, se nije zadržala samo na Gračanici, već smo i u okolnim naseljima Laplje Selo, Kuzmin, Ugljare, Lepina postavili digitalne komunikacione uređaje (tzv. IPAN-e) koji omogućavaju usluge televizije i brzog interneta za građane tih naselja. U vrlo bliskom periodu, pustićemo našu televiziju i brzi internet i u Donjoj Gušterici – kaže Ognjanović.

Svim tim korisnicima, nudimo naš čuveni paket usluga, tzv. Boks, koji pored najkvalitetnijih servisa podrazumeva i tržišno najpovoljniju cenu i sve usluge na jednom računu. Trenutno u promo periodu, mi našim korisnicima nudimo Boks uslugu čak do 6 meseci za 1 euro cent.
Kako bi obogatili našu ponudu, naši korisnici sada imaju mogućnost da dobiju i najnovije mobilne telefone i TV aparate (brenda Tesla i LG) na 12 do 24 mesečnih rata – napominje Ognjanović.

Da oni korisnici, iz krajeva koji nisu obuhvaćeni ovim investicionim radovima nisu zaboravljeni, pokazuje nova usluga m:SAT tv . Naime, preko satelita pruža se kompletna usluga IPTV-a koje ima i standardni IPTV. To je ne samo najkvalitetnija usluga koja se nudi kroz etar, već ima i najveći izbor kvalitetnih TV kanala koji se nude ovim načinom povezivanja. Kompletna montaža, je u potpunosti besplatna, usluga je najpovoljnija na tržištu (osnovni paket je 7€ mesečno), a pored toga u promo periodu prvih 5 meseci je besplatno, tako da naše korisnike suštinski ta usluga košta 5,5 € mesečno.

Pozvao bi vaše gledaoce i njihove komšije i prijatelje, da posete našu poslovnicu u Gračanici, ili pozovu naš kontakt centar na telefon 19933, raspitaju se dodatno o našim uslugama i nadam se postanu naši budući zadovoljni korisnici. Dodao bi i da su naši zaposleni započeli obilaske Gračanice i okolnih naselja sa ciljem da se sretnu sa našim korisnicima, upoznaju ih sa našim novim uslugama i ujedno, čuju reakciju i mišljenje korisnika, jer je korisničko iskustvo i mišljenje naših korisnika, nešto do čega nam je izuzetno stalo – rekao je u Dnevniku Dejan Ognjanović.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još