• Početna>
  • Vesti>

Kancelarija za KiM: Haradinaj pokazao da se srpskom narodu na KiM kontinuirano uskraćuju ljudska i politička prava

Današnjom smenom ministra administracije lokalne samouprave Ivana Todosijevića Haradinaj je potvrdio da su njemu potrebni isključivo poslušni Srbi, koji će privremenim institucijama u Prištini davati privid multietničnosti navodi se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Na ovaj način Haradinaj je pokazao da se srpskom narodu na Kosovu i Metohiju kontinuirano uskraćuju ljudska i politička prava, pravo na istinu i sopstveno mišljenje, dodaje se u saopštenju.

Međutim, Haradinaj i njemu slični moraju da shvate da Srbi nikada neće prestati da stvari nazivaju pravim imenom i da će za njih agresija NATO-a na SR Jugoslaviju uvek biti agresija, a da će zlodela albanskih ekstremista pamtiti i ove i buduće generacije kao zločine kojih se gnuša sav civilizovani svet ističe se u saopštenju.

Verovatno će Haradinaj pronaći još nekog privatnog Srbina koji će biti fikus u njegovoj vladi, ali takav Srbin zasigurno neće imati legitimitet, ugled i podršku niti srpskog naroda na KiM, niti Republike Srbije zaključuje se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još