Koševi i sportska oprema za omladinu u Dobrotinu i Gračanici

Opštinsko odeljenje za sport i omladinu kojim rukovodi Novak Živić na inicijativu predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića doniralo je koševe, lopte i sportsku opremu omladini u Dobrotinu dok su koševi postavljeni i na sportskom poligonu u ulici “Arsenija Čarnojevića” u Gračanici na molbu jednog omladinca.

Opština Gračanica donirala je koševe omladini u Dobrotinu i oni su postavljeni na tamošnjem sportskom igralištu. Ljubitelje sporta, omladince, koji svakodnevno svoje slobodno vreme provode na poligonu danas su posetili direktor opštinskog odeljenja za sport i omladinu Novak Živić zajedno sa savetnikom predsednika za omladinu i sport Predragom Ristićem.

Gosti i mladi iz Dobrotina odigrali su ovom prilikom i nekoliko utakmica.

“Naše odeljenje i ceo opštinski tim koji je zadužen za ovu oblast marljivo nastavlja i ove godine da brine o našoj omladini. Mladima u Dobrotinu donirali smo koševe, lopte i sportsku opremu i iz razgovora sa njima vidim koliko im sve ovo znači. Lepo vreme je pred nama i verujem da će im ovo pomoći da upotpune svoje slobodno vreme”, kazao je Živić.

Novak Živić i Predrag Ristić danas su koševe uručili i mladima koji basket igraju na sportskom poligonu u ulici “Arsenija Čarnojevića” u Gračanici.

Koševi su dopremeljeni na molbu omladinca Vladimira Stojkovića koji je ovu pomoć zatražio u direktnom kontaktu sa predsednikom opštine Gračanica Srđanom Popovićem.

Izvor: RTV Gračanica

Comments