U Kosovskoj Mitrovici zaplena poker aparata

Inspektori i carina uz asistenciju Kosovske policije,u severnom delu Kosovske Mitrovice vrše zaplenu poker i drugih kockarskih aparata.Akcija je počela u toku prepodneva. a neke sportske kladionice od jutros su zatvorene.Iz drugih se odnosi inventar poput poker aparata i stolova za rulet.

Više od deset pripadnika Kosovske policije, među kojima se nalaze i pripadnici interventne jedinice, više policijskih automobila, kao i jedan kombi kosovske carine, nalaze se ispred kladionice „Millennium“ u ulici Lole Ribara, na raskrsnici ka Tehničkoj školi u  Kosovskoj Mitrovici. Ispred kladionice prisutno je i nekoliko desetina građana a između njih i policije je razdaljina od nekoliko metara.

Iako još uvek nema zvanične potvrde Kosovske policije o ovoj akciji, prema nezvaničnim informacijama sa terena, u toku je akcija zaplene poker i drugih kockarskih aparata.

Na licu mesta nalaze se i gradonačelnik Severne Mitrovice u ostavci, Goran Rakić, zajedno sa potpredsednikom Srpske liste, Igorom Simićem.

Rakić je do sada vodio razgovor sa predstavnicima policije na terenu, a u međuvremenu mu se pridružio i Radoš Petrović, predstavnik privrednika sa severa KiM-a.

Akcija protiče bez incidenata. U ulici Nemanjina vidljivo je pojačano prisustvo pripadnika Kosovske policije.

Podsetimo, inspektori uz asistenciju Kosovske policije, pokušali su danas u Kosovskoj Mitrovici da uruče rešenja, koja se tiču rada kockarnica i kazina, vlasnicima ovdašnjih kladionica.

Kosovska skupština usvojila je danas na vanrednoj sednici Rezoluciju o obustavi aktivnosti kazina i igara na sreću.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

foto(RadioKontakt plus)

Comments

Pročitaj još