• Početna>
  • Vesti>

Predsednik SLS Slobodan Petrović fizički napao člana SL Milana Kostića

Foto: Srpska lista

Član Srpske liste Milan Kostić napadnut je danas oko 10 časova u centru Prištine, saopšteno je iz Srpske liste.

Kostića  koji je ispred Srpske liste imenovan za poverenika u Prilužju je, kako se vanodi u saopštenju ,, bez ikakvog povoda, u restoranu u Prištini napao predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović  koji je uz pogrdne reči, Kostića pogodio u glavu mobilnim telefonom i naneo mu povrede”.

“Na zaprepašćenje svih prisutnih, Slobodan Petrović je nakon toga seo i naručio piće” stoji dalje u saopštenju.

Na poziv povređenog Kostića, na lice mesta ubrzo je stigla policija koja je Petrovića privela.

Prilikom privođenja  Petrovića, visoki funkcioner njegove stranke Boban Stanković je u prisustvu policije na račun Kostića izrekao više ozbiljnih pretnji, saopštavaju iz Srpske liste.

“Ovaj sramni napad na gospodina Milana Kostića, koga Srbi na Kosovu i Metohiji znaju kao porodičnog čoveka koji je u političke vode ušao na zahtev svoju sunarodnika i koji je dao značajan doprinos opstanku srpskog naroda, pokazuje osionost Slobodana Petrovića i njegovih pajtaša, koji su nakon ulaska u Vladu Ramuša Haradinaja i dobijenog mesta ministra umislili da mogu fizički da napadaju i vređaju svoje sunarodnike samo zato što su njihovi politički protivnici. Nakon 1999. godine ovo je prvi put da u Prištini Srbin bude žrtva napada od strane drugog Srbina” navodi se u saopštenju.

Srpska lista zahteva da policija i tužilaštvo preduzmu sve neophodne radnje kako bi se Slobodan Petrović i Boban Stanković procesuirali i kaznili jer je ovakvo ponašanje apsolutno neprihvatljivo.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još