Srpska lista: Ubistvo Olivera Ivanovića deo podle zavere ekstremista u Prištini

Povodom međusobnih optužbi između Beograda i Prištine a u vezi ubistva lidera GI “SDP” Olivera Ivanovića oglasila se Srpska lista koja je takođe ponovo iznela uverenje da iza Ivanovićevog ubistva stoji Priština.

“Mi smo oduvek i verovali i tvrdili da je ubistvo Olivera Ivanovića deo podle zavere ekstremista u Prištini, i da je počinjeno upravo da bi se pokušalo presecanje veza srpskog naroda na Kosovu i Metohiji sa Beogradom i da bi se pružio alibi za invaziju albanskih ekstremističkih falangi na sever pokrajine” navodi se u saopštenju Srpske liste.

Iz Srpske liste navode da se “klupko zločina odmotava” i da je razumljiva nervoza Envera Hodžaja i njegovih šefova.

“Klupko zločina se odmotava i razumljiva je nervoza Envera Hodžaja i njegovih šefova, a svi njihovi pokušaju da okrive Beograd i predsednika Aleksandra Vučića jesu tragikomični i naivni, jer Srbi na Kosovu i Metohiji znaju odakle im preti opasnost i ko im radi o glavi” ističe se u saopštenju.

“Ne iznenađuje što Enver Hodžaj staje u odbranu svojih šefova Tačija i Veseljija, jer on je svojevoljno član zločinačkog udruženja koje sistematski zataškava i na pogrešnu stranu navodi istragu ubistva Olivera Ivanovića, ukoliko se uopšte takva istraga u Prištini vodi” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments