• Početna>
  • Vesti>

Đurić: Pozivi Veseljija za ujedinjenje najsnažnija potvrda Vučićeve borbe

“Histerični pozivi Kadrija Veseljija za regionalno ujedinjenje protiv Srbije i njenog predsednika najsnažnija je potvrda koliko se predsednik Aleksandar Vučić nepokolebljivo bori za naše državne i nacionalne interese” ističe se u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića.

“Ta borba očigledno daje rezultate, i to najopasnijeg među Albancima čini nervoznim i uplašenim, do te mere da najavljuje povratak u šumu, gde je svojevremeno i pekao svoj kriminalni i teroristički zanat” stoji u saopštenju.

“Jasno je ko je danas najveća pretnja stabilnosti regiona, a to su upravo Kadri Veselji i njegovi politički istomišljenici, i apsurdno je da on u front protiv Srbije poziva Severnu Makedoniju i Crnu Goru, dve države koje su najugroženije velikoalbanskom politikom Kadrija Veseljija”.

“Predsednik Aleksandar Vučić će, uveren da je put mira, ekonomskog i svakog drugog napretka Zapadnog Balkana jedina odgovorna politika, nastaviti da se dosledno bori za stabilizaciju i modernizaciju naše države i regiona, tragajući za kompromisom sa kosovsko-metohijskim Albancima” zaključuje se u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića..

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još