• Početna>
  • Vesti>

Uljarevic Igor dobitnik plakete za unapredjenje i doprinos razvoju decijeg fudbala u Srbiji

U nacionalnoj kuci fudbala Fudbalskog Saveza Srbije u Staroj Pazovi,u petak 15.02.2019 gd.na praznik Sretenje,odrzana je konferencija Minimaxi Lige Srbije.

U svecanom delu konferencije urucena su priznanja I plakete najuspesnijim I najzasluznijim direktorima Mini Maxi Lige Srbije koji su svojim dugogodisnjim radom doprineli razvoju I unapredjenju fudbala u Srbiji.

Mini Maxi Liga uz podrsku Fudbalskog Saveza Srbije je fudbalski brend koji traje vec 19 godina a na prostoru Kosova I Metohije vec 14 godina. Takodje,Mini Maxi Liga je dobitnik UEFA nagrade za jedan od najboljih projekata u Evropi.

Uljarevic Igor Direktor Minimaxi lige za Kosovsku Mitrovicu je dobitnik Plakete za unapredjenje I doprinos razvoju Mini Maxi lige I decijeg fudbala  u Srbiji.

Gostujuci u programu Radio Kosovske Mitrovice, Uljarević je kazao da u subotu 23. Februara počinje prvenstveni deo Mini Maxi Lige Srbije za ovu godinu. Utakmice će  se zahvaljujuću RMHK Trepča igrati u balon sali u Žitkovcu svake subote i nedelje, u narednih pet nedelja. Ove godine je u svim kategorijama prijavljeno 34 ekipa, najviše do sada, a ukupan broj igrača koji će nastupiti i koji su registrovanih u Mini Maxi Ligi je oko 400. Radi se o ekipama iz Kosovske Mitrovice, Zvečana, Leposavića, Zubinog Potoka, Novog Pazara, Osojana i Babinog Mosta. Najuspesnije ekipe u svakoj od kategorija učestvovaće na zavrsnici Mini Maxi Lige Srbije.

Izvor: Radio Kosovka Mitrovica

Comments

Pročitaj još