• Početna>
  • Vesti>

„EU Insta izazov – Koja žena je tvoj uzor?” povodom Dana žena

EU Info centar (EUICC) i  kancelarija Evropske unije na Kosovu organizuju  „EU Insta izazov – Koja žena je tvoj uzor?”. U akciji mogu da učestvuju svi zainteresovani građani i to jednostavnim  objavljivanjem tematski prigodne  fotografije na Instagramu. Najbolji radovi biće  uvršteni u postavku izložbe koja će biti otvorena na međunarodni dan žena.

Kako biste učestvovali u izazovu, potrebno je da pratite sledeće korake:

–          Razmislite o ženi koja vas inspiriše… Ova žena može biti vaša majka, sestra, najbolja prijateljica, baka, vaša koleginica ili nastavnica, bilo koja žena koja je posebno biće vama ili društvu.

–          Slikajte se sa tom ženom i objavite na Instagramu

–          Koristite heštagove #EUGenderTalks #EUICCKosovo #MyRoleModelKosovo i napišite kratko objašnjenje zbog čega je ta žena vama tako važna

–          Objavite fotografiju

Počevši od 15. februara do 1. marta 2019., Instagram će biti pun talentovanih i obdarenih žena. Osoba koja objavljuje fotografije može biti bilo kog pola.

Posle 1. marta,  mi ćemo odabrati 25-30 najboljih fotografija i kontaktiraćemo ljude čije će fotografije biti izložene na obe izložbe, u Informacionom i kulturnom centru u Prištini i Severnoj Mitrovici.

Izvor: Radio Kosovska MItrovica

Comments

Pročitaj još