• Početna>
  • Vesti>

Predavanje “Načela uspeha” održano na Filozofskom fakultetu

Predavanje pod nazivom “Načela uspeha” održano je u amfiteatru Filozofskog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Posetioci današnjeg predavanja, koje je uvod u radionicu “Dobri primeri prakse”, su imali priliku da se upoznaju sa najvažnijim koracima koji u privatnom ali i u poslovnom životu mogu dovesti do velikih uspeha.

Marija Milenković, koja već deceniju radi u oblasti ljudskih resursa, i psihoterapeut po struci, kaže da je “uspeh” jednako važan kako za našu budućnost tako i za našu sadašnjost.

“Danas razgovaramo o jednoj veoma značajnoj temi, kako za vašu budućnost tako i za vašu sadašnjost kao i za neke buduće stvari koje ćete raditi. Današnja ideja je da pričamo o jednoj važnoj stvari a to je uspeh, poslovni uspeh, životni uspeh i uspeh u svakom smislu te reči” kazala je Milenković.

Na današnjem predavanju, koje je bilo interaktivno, prikazan je film  “Načela uspeha” inače inspirisan knjigom “Principi” Reja Dalia, koji je jedan od najuspešnijih 100 biznismena na svetu.

Predavanju su prisustvovali studenti, građani, biznismeni i preduzetnici.

U sklopu današnjeg predavanja, najavljeno je i takmičenje na kojem će biti nagrađene najbolje biznis ideje.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još