• Početna>
  • Vesti>

Đurić sutra otvara novi objekat obdaništa i uručuje ključeve za 24 stana u Kosovskoj Mitrovici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uručiće sutra ključeve za 24 stana izgrađenih sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju i otvoriće novi objekat Predškolske ustanove “Danica Jaramaz” – istureno odeljenje u Kosovskoj Mitrovici.

Kako je saopštila Kancelarija za Kosovo i Metohiju svečano otvaranje odeljenja Predškolske ustanove zakazano je za  9 časova. Objekat površine 477 m2 nalazi se u mitrovačkom naselju Bošnjačka mahala i moći će da primi oko sto dece. Izgradnju ovog obdaništa finansirala je Opština Kosovska Mitrovica, iz sopstvenih sredstava.

Istog dana u 10 sati, Đurić će u Kosovskoj Mitrovici, u Kolašinskoj ulici, takođe u naselju Bošnjačka mahala, uručiti ključeve za 24 stana u dve stambene zgrade, po 12 u svakoj zgradi, koje su sagrađene sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije, navodi se u saopštenju.

Stanovi su namenjeni i konkursom opredeljeni za stambeno zbrinjavanje mladih bračnih parova, porodica interno raseljenih lica, kao i stambeno ugroženog domicilnog stanovništva.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još