Jevtić na Molitvenom doručku 7. februara

Ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić potvrdio je da će 7. februara ove godine prisustvovati Molitvenom doručku u Vašingtonu. Tokom sedam dana boravka Jevtić je najavio da će imati niz sastanaka sa predstavnicima Stejt departmenta, brojnim kongresmenima i predstavnicima američke administracije.

“To je dobra prilika da razgovaramo na temu budućnosti ovog regiona”, rekao je ministar Jevtić.

On je danas odgovorio i na navode pojedinih predstavnika opozicionih političkih partija u pokrajinskoj vladi koji su, na nedavno održanom okruglom stolu u Čaglavici, kritikovali rad predstavnika Srpske liste.

“Ti ljudi koji su o tome govorili ne provode vreme na terenu, ne razgovaraju sa narodom i kada vi ne provodite vreme na terenu nemate ni prave informacije”, kazao je Jevtić.

On je naglasio da Srpska lista i njeni predstavnici itekako rade i da će u narednom periodu prezentovati rezultate svog rada.

“Ono što je najbitnije predstavnici Srpske liste su svakodnevno sa narodom i to je najvažnije. Naše korake i naše političke odluke donosimo u skladu sa interesima našeg naroda, a tako će i nadalje biti. Oni koji žele drugačije moraću da ih razočaram i da im poručim da umesto što drže konferencije i pišu saopštenja, izađu malo među narod ne bi li videli kako taj narod živi. Bili su u prilici da i oni pomognu ali nisu puno toga uradili u prošlosti i pre nego bace kamen na drugoga neka se zapitaju šta su oni uradili”, poručio je ministar Dalibor Jevtić.

 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još