Srpska lista: Rada Trajković na protestu u Beogradu iznela gomilu laži

Gomila laži koju je na večerašnjem protestu iznela Rent-a-Rada Trajković, na kome pet milijardera Đilas, Jeremić, Stefanović, Obradović i Trajković ni danas nisu pomenuli takse kojima Priština ugrožava život Srba na Kosmetu, dovoljno je da ona opravda današnju masnu dnevnicu koju je dobila od albanskog lobija, navodi Srpska lista u najnovijem saopštenju, a povodom govora koji je Rada Trajković održala na protestu opozicije održanom večeras u Beogradu.

“Promocija kosovskog pravosuđa, koje je Srbima u nebrojenom broju slučajeva uništila život lažnim optužbama, svojstvena je samo onima koji su plaćeni da vređaju Srbiju i srpski narod. Ne reče ni večeras Rada sa Savskog venca, da je to pravosuđe pokojnog Olivera Ivanovića držalo tri godine bez dokaza, da su ga svi albanski mediji tri godine na naslovnim stranama proglašavali ratnim zločincem, a da je te tri godine ona ćutala, nikada nije prisustvovala nijednom ročištu ili protestu za Oliverovu slobodu, dok su predsednik Vučić i Vlada Srbije u Savetu bezbednosti i svakom prilikom međunarodnoj zajednici govorili o ovom pravnom nasilju i zahtevali njegovo oslobađanje. Ne reče Rent-a-Rada sa Savskog Venca da je to kosovsko pravosuđe držalo Bogdana Mitrovića u devetoj deceniji života bez ijednog dokaza, da je optužilo svakoga ko se drzne i pokuša da se vrati na svoje ognjište, ali i oslobađalo desetine onih sa krvavim rukama srpske dece iz Goraždevca, srpskih žetelaca iz Starog Gracka, članova porodice Stolić ili drugih stratišta srpskog naroda.” navodi Srpska.

“Ubili su nam Olivera, najboljeg među nama… Mislili su da smrt Olivera treba da promoviše nemogućnost života Srba i Albanaca, da razgraničenje bude budućnost… On im je i mrtav pokazao, jer su izašli i komšije Albanci da ga isprate na poslednji put, žalili su svog komšiju, i tako je plan Vučića i Tačija postao plan neostvariv”, rekla je Trajkovićeva.    Ona je dodala da je predsednik Vučić priznao pravni sistem Kosova, potpisao to, ali da ga ne priznaje jedino, kako je rekla, za mafijaše.

“Ista ta Rada se sa Kušnerom smejala na pomen Žute kuće i slučaj trgovine organima otetih Srba, a Srbima u centralnom Kosmetu je ostala u pamćenju kao neko ko je kao nekakav aga vedrio i oblačio sa mesta direktora KBC Gračanica. Bez Rent-a-Rade se u to vreme nije smelo ni roditi ni umreti, a o zapošljavanju i da ne pričamo.

“Na kraju, očekivano je da Rada sa Savskog venca vređa sopstvenu državu i predsednika Vučića, jer joj više nije dozvoljeno da otima budžetski novac namenjen Srbima na Kosmetu od kog kupuje stanove po Beogradu, pa je potrčala svojim starim mentorima u Prištini i na zapadu, da iskuka još koji evro, dolar, funtu za nekretnine u centru Beografa

Kako god, Đilas, Jeremić, Obradović i Stefanović – lažna opozicija, lažni lideri, lažne patriote, lažni moralisti, zaslužuju da im se pridruži i lažni predstavnik Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković, koju je na Kosmetu srpski narod na svim izborima odbacio kao gnojno tkivo političke prošlosti. Sada Rent-a-Rada maglu može da prodaje samo na Savskom Vencu” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments