Deci u opštini Gračanica i Prilužju navijači Crvene zvezde uručili poklone

Učenicima od prvog do četvrtog razreda  OŠ “Miladin Mitić” u Lapljem Selu i OŠ “Kralj Milutin” u Gračanici, kao i deci PU “Đurđevak” navijači Crvene zvezde podelili su danas 2.000 poklon paketića.

Pored paketića, navijači Crvene zvezde pripremili su i 15 koverti sa po 600 evra deci socijalno ugroženih porodica, kao i po 10 laptop i tablet računara i 10 mobilnih telefona najboljim učenicima.

“Dolazili smo mi i ranije ovde ali danas ste nas naučili kako da se više i bolje voli, i da se bude nasmejan. Pretpostavljam da je vaspitačima i učiteljima teško da izvedu decu na pravi put, da naprave od njih male a velike ljude“, istakao je Vladimir Šavija, jedan od vođa zvezdinih navijača.

Pomoć u vrednosti oko 60.000 evra deci u školama na teritoriji opštine Gračanica i u Prilužju uručili su Ljubomir Stanković, predsednik navijača Crvene zvezde, Vladimir Šavija i dr.

 

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."