• Početna>
  • Vesti>

OŠ”Kizur Ištvan” iz Subotice od srca deci Kosovske Mitrovice

Danas su učenike OŠ”Branko Radičević” posetili i uručili im novogodišnje poklon paketiće  gosti iz Subotice, direktor i saradnici OŠ”Ištvan Kizur”.

” Ne da nas ima nego će nas biti još više  a mi na vas nikada nećemo zaboraviti” rekao je direktor škole iz Subotici  i pozvao ih srdačno da dođu i budu njihovi gosti.

Najlepše reči dobrodošlice imao je i direktor škole “Branko Radičević” Ivan Zaporožac :

“Zahvaljujući našim gostima iz  Subotice i Osnovnoj školi “Ištvan Kizur” danas su  deci  u školi “Branko Radičević”, uručeni  poklon paketići  a uz to se osetila nesebična ljubav i želja da dođu , donesu poklone i izmame osmeh na lice naše dece”, rekao je  Zaporožac i dodao da treba naglasiti , da je danas u ovim  vremenima  teško biti čovek , a oni su pokazali da su ljudi.

Svoje zadovoljstvo, što prisustvuje događaju gde se iskazuje ljubav , plemenitost i humanost , nije sakrio ni predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić i rekao da ovo pokazuje da u ovim teškim vremenima jedni bez drugih ne možemo i moramo biti složni.” To da možemo biti skupa u ovim momentima pokazuje i OŠ”Ištvan Kizur” iz Subotice koja je dobro delo učinila za decu škole “Branko Radičević” u Kosovskloj Mitrovici”, rekao je Spirić.

Vrednu literaturu  sa posvetom srpskog naroda na Kosovu ,kao znak pažnje i zahvalnosti predsednik Aleksandar Spirić u ime opštine Kosovska Mitrovica i u ime gradonačelnika Gorana Rakića uručio je gostima iz Subotice.

 

Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još