U dve saobraćajne nesreće dve osobe stradale

Kosovska policija saopštila je da su dve osobe poginule u dve saobraćajne nesreće – jedna se dogodila u blizini Prištine, a druga na putu Priština – Uroševac

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20:50 na putu kod sela Trudna u blizini Prištine, stradao je Albanac iz Makedonije.

U nesreći su učestvovala dva vozila – kamion sa lokalnim i putnički automobil sa stranim registarskim oznakama.

Prema navodima policije, putnik u automobilu, državljanin Makedonije, stradao je na licu mesta, dok je vozač, takođe Albanac iz Makedonije, upućen u Klinički centar na lečenje.

Odlukom tužioca, telo stradalog poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu.

Osumnjičeni vozači upućuju se u pritvorni centar, od kojih je vozač automobila pod policijskim nadzorom u Kliničkom centru.

U drugoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila  juče oko 18:00 na putu Priština – Uroševac, takođe je stradala jedna osoba, dok je 18 lica povređeno.

U nesreći su učestvovali lokalni putnički autobus i automobil nemačkih registarskih oznaka.

Vozač automobila, Albanac, preminuo je usled zadobijenih povreda, dok su vozač autobusa i još 17 osoba pretrpeli lakše telesne povrede i ukazana im je medicinska pomoć.

Po nalogu tužioca, telo stradalog poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, a vozač autobusa upućen je u pritvor.

Izvor: Radio Kontakt Plus

Foto: Ilustracija sa interneta

Comments

Pročitaj još