• Početna>
  • Vesti>

Leposavić: Petoro povređenih u dve saobraćajne nezgode

U opštini Leposavić juče su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je povređeno pet osoba. U prvom slučaju došlo je do sudara dva automobila kada je jedan od njih prešao u suprotnu traku, dok je u drugom slučaju, u Lešku povređen pešak.

Na magistralnom putu u opštini Leposavić, selo Kajkovo juče se u 10:20 dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su četiri osobe zadobile telesne povrede.

Do nezgode je došlo kada je vozilo marke Seat cordoba, usled neprilagođene brzine vozača i stanja i uslova na putu prešlo u suprotnu traku i udarilo automobil marke BMW.

Iz Kosovske policije potvrđuju da je na vozilima nastala materijalna šteta, dok su četiri osobe zadobile telesne povrede.

Ove osobe ubrzo su prevezene do KBC u Kosovskoj Mitrovici, gde su zadržane na dalje lečenje. Iz policije nisu mogli da nam potvrde da li je reč o teškim ili lakšim telesnim povredama.

U izjavi za KoSSev, međutim, potvrđeno je da je slučaj otvoren od strane Regionalne saobraćajne jedinice, dok je odlukom tužioca stavljen u redovnu proceduru predviđenu za saobraćajnu nesreću sa telesnim povredama.

Saobraćajna nezgoda takođe se dogodila u Lešku, dva sata kasnije.

U ulici Braće Matović, u blizini autobuske stanice došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen pešak.

Kako je potvrđeno iz Kosovske policije za region Sever, u pitanju je obaranje pešaka – žene, koji je tom prilikom zadobio telesne povrede, nakon koje je prevezen do KBC u Kosovskoj Mitrovici.

Povređena žena je na svoj zahtev otpuštena iz bolnice, dok, kako je potvrđeno iz Kosovske policije, nisu u pitanju ozbiljne povrede.

Slučaj je pokrenula kao ugrožavanje javnog saobraćaja.

Izvor: Kossev

Comments

Pročitaj još