• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Jeremić potpisuje lažna saopštenja protiv Srpske

Foto: Srpska lista

Borba za opstanak srpskog naroda a protiv namere Prištine da se Srbi proteraju sa vekovnih ognjišta, nastavila se i danas i 28-og dana masovnim protestom srpskog naroda u Kosovskoj Mitrovici, piše saopštenju Srpske liste koje je dostavljeno našoj redakciji.

Osuđuju pristalice Vuka Jeremića i saopštenje koje su potpisali njegovi odbori sa Kosova i Metohije za koje, kako tvrde, niko na Kosmetu nije čuo ni da postoje, jer nema tog Srbina koji na Kosmetu podržava one koji su legalizovali tzv. nezavisnost Kosova. A u tom saopštenju gomila laži, kao po običaju, na račun Srpske liste koja od 26. marta, nakon brutalnog nasilja nad srpskim narodom u Kosovskoj Mitrovici, nije deo vlade i vladajuće koalicije u Prištini, navodi se dalje  u saopštenju Srpske liste.

I ko je taj koji potpisuje ova lažna saopštenja lažne partije protiv Srpske liste, predsednika Vučića i srpskog naroda? Da ogolimo – to je Vuk Jeremić, najveći borac za nezavisnost Kosova i Metohije, čijim se rezultatima sinoć hvalio i Hašim Tači, koji je na sednici Saveta Bezbednosti pravo na nezavisnost tzv. Kosova potkrepio odlukom Međunarodnog suda prave, koja je rezultat Jeremićevog glupog pitanja kojima je udaren pečat na tzv. nezavisnost Kosova.Dakle, o patriotizmu i o tome kako braniti Srbe i Kosovo i Metohiju, lekciju bi želeo da nam drži Vuk Jeremić, kome Hašim Tači javno zahvaljuje na podršci njihovoj nameri da legalizuje otcepljenje od Srbije. Što bi naš narod rekao, ko o čemu, Jeremić o poštenju i patriotizmu.Da je malo sreće i pravde, umesto da odgovara za izdaju nacionalnih interesa i ugrožavanje opstanka srpskog naroda na KiM,  on deli lekcije o patriotizmu, stoji  u saopštenju.

Izvor: RKM sapštenje

Comments

Pročitaj još