• Početna>
  • Vesti>

Gračanica: Popović uručio ključeve novog doma Maksimovićima u Sušici

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović uručio je danas sedmočlanoj porodici Maksimović iz Sušice ključeve novog doma. Maksimovići, koji su živeli u staroj kući neadekvatnoj za stanovanje višečlane porodice, uspupili su ranije deo svog zemljišta opštini Gračanica radi proširenja seoskog groblja.

Opština Gračanica pomogla je sedmočlanoj porodici Maksimović u izgradnji porodične kuće  po preporuci Lokalnog saveta u Sušici. Ključeve novog doma domaćinu Miodragu Maksimoviću danas je uručio predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović kaže da je ovo samo jedan od primera uspešne saradnje sa građanima koja je od početka njegovog mandata bila prioritet.

“Na obostrano zadovoljastvo i opštine, i porodice Maksimović i meštana Sušice sve je završeno. Nastavljamo u istom pravcu i sa istim cviljem a to je unapređenje života naših građana“, kazao je Popović.

Miodrag Maksimović kaže da je zahvalan opštini Gračanica na pomoći u izgradnji porodične kuće.

“Kuća u kojoj živimo postala je tesna. Imam još jednog sina koji planira da zasnuje porodicu tako da će u ovoj novoj kući živeti stariji sin sa svojim porodicom. Deset godina smo živeli u zajednici. Ovo znači opstanak. Posao će se naći“ , kazao je u izjavi za opštinsku info službu Miodrag Maksimović.

Radovi na izgradnji kuće porodice Maksimović završeni su za nešto manje od četiti meseca.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još