U Beogradu danas 150 dece sa Kosova

U okviru velike humanitane akcije, u oganizaciji Štark Arene i Nezavisnog sindikata policije, a povodom novogodišnjih praznika, u Beogradu će danas boraviti 150 dece sa Kosova.

Oni će, zajedno sa decom poginulih i ranjenih policajaca, posetiti Ministarstvo unutrašnjih poslova – Žandarmeriju, Muzej savremene umetnosti, a za kraj dana mališani će prisustvovati predstavi na ledu u Štark Areni, gde će im biti uručeni novogodišnji paketići.

Deci sa KiM biće organizovan prevoz, smeštaj i hrana, a na predstavi u Štark Areni će im se priključiti i više od, kako se navodi, 1.000 dece članova sindikata iz centralne Srbije, saopštili su organizatori.

 

Izvor Radio Kontakt Plus

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."