Ceci Ražnatović uručen grb grada Kosovska Mitrovica

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić, nakon održanog koncerta Cece Ražnatović, rekao je da ima izuzetnu čast u ime Opštine Kosovska Mitrovica, svih Srba sa Kosova I Metohije da joj se nesebično zahvali na ukazanom poverenju , jer je ” u ovim teškim momentima pokazala da je uz svoj narod na Kosovu i Metohiji , dok se bori zaopštu egzistenciju imajući u vidu da je našem narodu i našoj deci uskraćen kisoenik, lekovi, hrana” .

Pokazala je da je tu da nas osnaži, ohrabri, i da pre svega unese toplinu i radost, i vreme i kiša nije je sprečilo da bude sa nama, naveo je Spirić poklonivšijoj grb grada Kosovska Mitrovica grb grada, izrazivši uverenje da će  da će stajati uz njene mnogobrojne nagrade i priznanja. Dodao je da je Cecin koncerrt velika podrška za “sve koji su pritvoreni i one koji su lažno optuženi za sve ono što se dešava srpskom narodu”.

Ceca: Zastala mi knedla u grlu, jedva sam otpevala prvu pesmu

Svetlana Ražnatović, rekla je da joj je izuzetna čast da je imala , kako ističe  tu privilegiju da danas budem sa svojim narodom.

“I mogu da vam kažem ovako najintimnije , kada sam izašla na binu da sam jedva otpevala svoju prvu pesmu, jer mi je zastala knedla u grlu, kad sam videla svu onu mladu, prelepu decu, koja su ovde ugrožena. Kažu da nikada teži trenutak nije bio za naš narod ovde na Kosovu i one parole kada sam čitala, “Svete zašto se ugnjetavaju naša deca”, prosto ne mogu da ponovim to i sad mi se plače iskreno da vam kažem, jer mislim da svako dete ima pravo na zdravo i slobodno detinjstvo.

Želim da i ova deca ovde žive ko naša deca u Srbiji, bar mirno spavaju, rekla je Ceca.

Ne znam šta ću od ovoliko adrenalina i emocija

“Želim njihovim roditeljima da su spokojni dok odgajaju svoju decu , želim da mi ovo nije i neće biti poslednji put da gostujem kod vas , sjajni ste domaćini ja sam deo ovog naroda i pripadam ovde i osećam pripadnost ovde kao što sam osetila tu veliku ljubav dnas s njihove strane i tu sreću i radost na njihovim licima. Zadovoljstvo je moje, imali smo fantastičan koncert, sjajnu atmosferu, ushićena sam, ne znam šta ću od ovolike doze adrenalina i emocija. Hvala vam svima što ste bili danas na mom koncertu” rekla je Ražnatovićeva , ističući da su joj mediji , jer je koncert organizovan “preko noći”. “Bez vas ništa ne bi bilo kako jeste i nadam se da ćete i dalje biti ogromna podrška ovom svim ovim napaćenim ljudima ovde” rekla je Ceca obraćajući se medijima.

Ceca je koncert u Kosovskoj Mitrovici održala nakon više od 20 godina, pred više hiljada okupljenih na ploči Tehničke škole.

 

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još