Kozarevu onemogućen ulazak na Kosovo

Zameniku direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušanu Kozarevu nije dozvoljen ulaz na Kosovo i Metohiju.

Kako je Kozarev rekao za “Tanjug”, na prelazu su mu preneli da imaju zabranu ulaska za njega, “sa jasnim imenom i prezimenom” i on je krenuo nazad, ka Raški sa Jarinja.

“Krenuo sam na današnji skup na KiM, a oko 11.10 smo bili na Jarinju. Tu smo zatekli vozila delagacije KK Partizana i predstavnike medije. Ljudi iz kluba su nas obavestili da i njih zadržavaju i da ne mogu da prođu”, rekao je Kozarev.

Dodao je da je on zatim krenuo ka prištinskoj strani prelaza, da proba da se zaputi ka Kosovskoj Mitrovici, ali da su mu rekli da imaju zabranu ulaska za njega.

Ranije danas ni Košarkaškom klubu Partizan nije omogućen ulazak na Kosovo, oni su zaustavljeni na Jarinju.

 

Izvor: TV Most / Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."