Komandant Kfora sa Haradinajem: Otvoren za saradnju sa liderima

Novi komandant Kfora, Lorenco D`Adario, izjavio je danas u Prištini, u razgovoru sa premijerom privremenih kosovskih institucija, Ramušem Haradinajom, da će dati svoj doprinos obezbeđivanju mira i održive bezbednosti na kosovskoj teritoriji.

D`Adario je rekao da je otvoren za saradnju sa političkim liderima Prištine u cilju zajedničke saradnje na obezbeđivanju sigurnosti i mira na Kosovu, prenela je “Koha onlajn”.

Haradinaj je, kako se navodi, rekao da je uloga Kfroa neophodna na Kosovu, te da je njegova vlada posvećena bliskoj saradnji u interesu bezbbednosti.

 

Izvor: TV Most / Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."