Četiri člana MMA kluba Mantis iz Zvečana na Državnom prvenstvu u Vrbasu

Četiri člana MMA kluba Mantis iz Zvečana će se danas takmičiti na Državnom prvenstvu u Vrbasu u organizaciji MMA saveza Srbije.

U kategoriji kadeti po prvi put će se takmičiti Jovan Ristić (-60kg) i Miloš Doknić (-70kg) dok će u istoj kategoriji, po drugi put nastupiti i Nikola Radovanović (-66kg) i Rastko Nedeljković (-50kg).

Takmičari će učestvovati na Državnom prvenstvu za kadete, juniore i seniore, a po prvi put, MMA Savez Srbije organizuje takmičenje i za pionire. Prvenstvo se održava u Vrbasu, u centru za fizičku kulturu “Drago Jovović”.

Mašan Doknić trener i predsednik MMA kluba Mantisi z Zvečana tvrdi da su takmičari ispunili sve uslove i imali pripremni period tokom kog su pokazali izuzetnu spremnost za takmičenje koje sledi, a koje je jedno od najvažnijih takmičenje u godini za nama.

Izvor: Kossev

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."