Gračanica: Popović sa odbornicima Srpske liste

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović razgovarao je danas sa odbornicima Srpske liste SO Gračanica na njihov zahtev, povodom poslednjih dešavanja na Kosovu.

Odbornici su zatražili sastanak sa predsednikom opštine Gračanica Srđanom Popovićem kako bi mu preneli zabrinutost povodom situacije nastale zbog odluke Prištine da uvede takse na proizvode iz centralne Srbije i BiH.

Na sastanku je ocenjeno da je trenutna situacija mirna i stabilna, ali da je prisutna uznemirenost zbog svega što se poslednjih dana dešavalo nakon odluke o uvođenju carina na srpske proizvode.

„Složili smo se da bi sve odluke treba donositi racionalno i probleme rešavati mirnim putem. Složili smo se da bi u ovom trenutku trebalo biti više uz narod, kao i da je neophodno što pre ukunuti takse“, kazao je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović nakon sastanka sa odbornicima Srpske liste.

Predsednik Skupštine opštine Gračanica Ljubiša Karadžić kaže da je najvažnije da nema panike među narodom.

„Trebalo bi što pre ukinuti namete, kako bi se vratili normalnom životu. Smatram da bi svi trebalo da se posvetimo poboljšanju i olakšanju života građana, opstanku i ostanku ovde“, kazao je Karadžić.

 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još