Luka Piljagić i “David i ja” u galeriji “Akvarijus”

Satirična interaktivna monodrama za decu i omladinu „David i ja“, po tekstu Petra Kočića „Jazavac pred sudom“, biće izvedena u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ u četvrtak 22. novembra  od 17:30.

U ovoj neobičnoj predstavi, koju odlikuju anarhičan, tvrdi gorštački govor, i prikaz realnih ograničenja društva u kojem živimo, igra slobodni dramski umetnik Luka Piljagić, koji potpisuje i adaptaciju i režiju.
Cena ulaznice je 150 dinara.
Beogradski glumac Luka Piljagić igrao je u banjalučkom, subotičkom i pirotskom Narodnom pozorištu, beogradskom KPGT-u i SKC-u, igrao je i kod Vanese Redgrejv u „Muv theater London“, a u Londonu je imao svoje „Intternational theater Cambridge“. Ostvario je i zapažene uloge u filmovima „Dve smrti“, „Ubistvo sa smeškom“, „Turneja“, „Karavađo“, „Peščanik“.
Predstava „David i ja“ odigrana je do sada više stotina puta širom Evrope, i osvojila je brojne nagrade i priznanja u zemlji i inostranstvu.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."