Opština Severna Mitrovica uručila novčanu donaciju Nataliji Savić

Na inicijativu gradonačelnika Gorana Rakića, opština Severna Mitrovica je danas uručila novčanu donaciju u iznosu od 1000 evra našoj svetskoj šampionki u kik-boksu Nataliji Savić Čupki.

Ovo je mali znak zahvalnosti našoj zlatnoj devojci i njenim roditeljima na uspehu i radosti koju je donela u naš grad i postavili ga na sportsku mapu sveta.

“Naša opština će se truditi da u skladu sa mogućnostima pruži podršku sportistima našeg grada, i sa tim u vezi najavljujem da će naš grad do kraja godine završiti novu halu sportova koja će biti mesto dobre energije i pozitivnih vrednosti koje su uvek bile obeležje našeg grada, a koju smo čekali 19 godina” stoji u saopštenju gradonačelnika Gorana Rakića.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."