Hodžaj: Zašto bi Priština verovala EU?

Zašto bi Priština imala poverenje u EU kada se radi o dijalogu sa Prištinom, kada postoji oklevanje među članicama EU u vezi vizne liberalizacije, kaže Hodžaj.

Potpredsednik vlade privremenih kosovskih institucija Enver Hodžaj je na svom Fejsbuku napisao da je Priština ispunila sve uslove koji su se od nje tražili za dobijanje vizne liberalizacije.

“Ako EU i države članice ne mogu da ispune svoja obećanja, zašto bi trebalo verovati da mogu da diktiraju volju Srbije za priznavanje Kosova”, napisao je Hodžaj.

 

Izvor: B92

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."