Pet igrača KK Trepča na spisku za reprezentaciju

Pioniri košarkaškog kluba Trepča savladali su danas u Kraljevu ekipu KK Play sa 82:56 u utakmici  3.kola međuregionalne pionirske lige Srbije.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Dančetović sa 21 poenom,  a šuterski raspoložen bio je i Radomirović sa 17 poena.

KK Trepča odnela je pobedu u gostima i pored toga što do sada najbolji strelac, Radovanović, nije igrao.

U KK Trepča ocenjuju  da je činjenica da je i ovaj protivnik lako savladan i to sa oslabljenim timom, dokaz kvaliteta koji je prepoznat tako što je pet igrača ovog kluba uvršteno u uži i širi spisak reprezentacije.

Iz uprave kluba navode da su se na užem spisku reprezentacije našli Kompirović i Radomirović, a na širem Dančetović, Milosavljević i Radovanović.

“Sa pravom se može reći da u svojoj istoriji Trepča ovakvu generaciju nije imala, a svakako velike zasluge pripadaju trenerima Džogoviću i Radenkoviću” – ističu iz uprave kluba.

Izvor: Kontakt Plus radio

Foto: KK Trepca

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."