Nastavlja se sednica Skupštine Kosova

Skupština Kosova danas će nastaviti sednicu na čijem su dnevnom redu 52 tačke zaostale sa sednica Skupštine tokom oktobra ove godine.

Za većinu od tih tačaka je završena rasprava ali one nisu stavljane na glasanje pošto je redovno bilo nedostatka foruma za njihovo usvajanje.Sednica koja je bila zakazana za četvrtak nije mogla da počne jer su poslanici opozicije napustili salu nakon glasanja o Predlogu rezolucije o dijalogu sa Srbijom.

Poslanici Demokratskog saveza Kosova i Samoopredeljenja su najavili da će nastaviti da bojkotuju sednice Skupštine Kosova, sem onih u kojima treba da se ratifikuju međunarodni sporazumi od značaja za Kosovo.

 

Izvor Beta/B92

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."