Saobraćajna nezgoda u Kosovskoj Mitrovici; povređen načelnik okruga Vaso Jelić

Načelnik kosovsko-mitrovičkog okruga Vaso Jelić, lakše je povređen jutros, u saobraćajnoj nezgodi u Kosovskoj Mitrovici.

Dežurni hirurg u KBC Kosovska Mitrovica, dr Gojko Igrutinović rekao je za Kontakt Plus, da je povređeni Jelić zadobio lake telesne povrede, i da je pušten je na kućno lečenje.

Do saobraćajne nezgode je došlo, kada je vozilo marke BMW, udarilo automobil marke Škoda, koji je bio ispred njega.

Na lice mesta, ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je povređenog Jelića,  iz Škode beogradskih registarskih oznaka, prebacila u bolnicu.

Na mestu nezgode, mogu se videti tragovi kočenja, koji ukazuju na neprilagođenu brzinu vozila, sa KS registarskim oznakama koje je izazvalo sudar.

Pripadnici kosovske policije izašli su na lice mesta i obavili uviđaj.

Nezgoda se dogodila u Ulici Lole Ribara, u 8 sati.

 

Izvor: Radio Kontakt plus

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."