Sutra u Štrpcu Sajam zapošljavanja i preduzetništva

Sajam zapošljavanja i preuzetništva održaće se u četvrtak, 18.10.2018. godine od 12 do 14 časova u Domu kulture “Sveti Sava” u Štrpcu, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje i opštine Štrpce.

Ponudu slobodnih poslova, promociju i prezentaciju svojih proizvodnih i uslužnih delatnosti na Sajmu će predstaviti više od 25 firmi iz Sirinićke župe, koje imaju potrebu za angažovanjem oko 50 radnika različitih profila i stepena stručne spreme.

Karakteristike ovog regiona su male porodične firme, pretežno u oblasti poljoprivrede, skladištenja poljoprivrednih proizvoda, proizvodnje zdrave hrane i lekovitog bilja sa Šar planine, kao i zanatske radionice mleka i mlečnih proizvoda, peciva i slatkiša, servisnih usluga, proizvodnje i distribucije planinske vode.

Na ovoj manifestaciji i Ski centar “Brezovica” predstaviće svoju bogatu turističku ponudu.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju.

Od saradnika Nacionalne službe za zapošljavanje, nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, kao i svaku vrstu pomoći oko učešća u konkretnim programima.

Radio Kosdovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."