Požar pod kontrolom, nema povređenih

Nema povređenih u požaru  koji je danas izbio u jednom stanu u Kosovskoj Mitrovici.  potvrđeno je iz Kosovske policije.

Požar se dogodio između 13 i 14h u stanu na  prvom spratu stambene zgrade u ulici Kralja Petra I, u blizini taksi stanice “Polet” i sada je pod kontrolom.

“Vatrogasci su reagovali pravovremeno. U stan su morali da uđu na silu, popevši se i razbivši staklo, s obzirom na to da se u njemu nije niko nalazio. Nema povređenih” rekao je zamenik komandira Regionalne policije Besim Hoti.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Kossev

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."