Leposavić: Stradao 18-godišnji Palestinac

Osamnaestogodišnji Palestinac stradao je  kod mesta Kamenica u opštini Leposavić, najverovatnije utapanjem u reci Ibar, u vozilu koje je ranije tokom dana prijavljeno kao ukradeno u Zvečanu.

Pripadnici kosovske policije i spasilačke jedinice izvukli su večeras oko 18 časova telo mladića i vozilo, potvrdio je za Kontakt Plus zamenik komandira kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

Lekarska ekipa je nešto posle 18 sati konstatovala smrt, koja je okarakterisana kao „nenasilna“, a slučaj je zaveden kao ugrožavanje javnog saobraćaja.

Prema Hotijevim rečima, ekipa sudske medicine iz Prištine oko 20 časova, preuzela je telo radi obdukcije.

„Policijska patrola iz Leposavića primetila je juce  oko 13:40h u koritu reke Ibar u Kamenici putničko vozilo marke Folksvagen Golf, bele boje, registarskih oznaka KM. Pretpostavlja se da se vozilo pre sletanja u reku, najverovatnije kretalo iz pravca Zvečana ka Leposaviću i da je njime upravljao muškarac, Palestinac, kod kojeg su pronađena lična dokumenta koja su mu najverovatnije i pripadala. Mladić je 2000. godište“ – rekao je Hoti.

On je dodao da se pretpostavlja da je vozilo ukradeno pre nesreće, jer je  oko podneva jedan vlasnik prijavio nestanak svog putničkog automobila policijskoj stanici u Zvečanu.
Izvor: Radio Kontakt plus

Comments

Pročitaj još