SL: U Kosovskoj Mitrovici skup zbog 2.000 dana od neformiranja ZSO

Povodom 2000 dana otkako je Priština preuzela obavezu da formira Zajednicu srpskih opština, a Evropska unija to garantovala svojim potpisom, Srpska lista danas organizuje skup  sa početkom u 12.44 časova na platou trga Braće  Milić u Kosovskoj Mitrovici.

“Ovim skupom želimo da pokažemo da nismo zaboravni, ali ni spremni da odustanemo od svojih prava koja proističu iz Briselskog sporazuma.
Pozivamo Vas da na miran i dostojanstven način uputimo jasne poruke da ostajemo i opstajemo na ovim prostorima, i da nećemo dozvoliti da zaborav prekrije sporazum o Zajednici srpskih opština, a nečinjenje Prištine ostane pravilo”, navodi se u saopštenju Srpske liste.

 

IzvorČ Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."