Narodno pozorište u Prištini, sutra slavi 70. rodjendan

Povodom obeležavanja 70-godišnjice od osnivanja Narodnog pozorišta u Prištini 8. oktobra 2018. u Domu kulture “Gračanica” biće sutra svečano i u znaku ove kultne ustanove na Kosovu i Metohiji.
Za 13 časova planirana je promocija publikacije o istorijatu Narodnog pozorišta ,a u 13:30  otvaranje izložbe o istorijatu Narodnog pozorišta Priština .
Svečana akademija će se održati u 14 časova, au večernjim satima publika će uživati u izvođenju  premijera Gogoljeve “Ženidbe” u režiji Milana Karadžića  ,koja je planirana za 19 i 30  i na kraju koktel za sve prisutne počinje u 21 sat , saopštio je Predrag Radonjić, direktor Narodnog pozorišta u Prištini.
Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."