Opštna Gračanica uručila krevetiće vrtićima

Odeljenje za obrazovanje opštine Gračanica opremilo je Predškolske ustanove “Đurđevak” i “Sunce” dečijim krevetićima.

Ukupno je podeljeno 30 krevetića, 15 PU “Đurđevak” u Gračanici i Lapljem Selu i 15 PU “Sunce” u Donjoj Gušterici i Dobrotinu. Sredstva za krevetiće obezbedilo je Odeljenje za obrazovanje opštine Gračanica, navodi se u saopštenju.

Direktorica tog odeljenja Brankica Ničić kaže da je vrtićima na taj način obezbeđena neophodna oprema za nesmetan boravak i odmor dece.

“Naša najveća obaveza je briga o najmlađima. Na ovaj način želimo da im obezbedimo najbolje uslove za boravak u vrtićima, onakve kakve imaju i njihovi vršnjaci u centralnoj Srbiji“. Opština Gračaica generalno ostaje posvećena razvoju obrazovanja, kao jedne od ključne oblasti našeg opstanka ovde”, kazala je Ničić.

Predstavnici dve ustanove zahvalili su se opštini Gračanica na uručenoj pomoći.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."