KiM: Šestoro optuženo za planiranje terorističkih napada

Kosovski tužioci saopštili su danas da su protiv šest osoba podignute optužnice za planiranje terorističkih napada i regrutovanje za ekstremističke grupe.AP napominje da u saopštenju nije precizirano o kakvim je terorističkim napadima reč.

Međutim, prištinski „Gazeta ekspres“ navodi da su oni optuženi za pripremu napada na Kosovu i Metohiji i u evropskim zemljama, a da je njihova meta bio i KFOR.

Šestoro optuženih uhapšeno je u junu ove godine.

Izvor: Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."