Gračanica: Nezaposlenost i dalje najveći problem

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović razgovarao je danas sa građanima o problemima koje imaju i mogućnostima za njihovo rešenje.

Slobodan Joksimović iz Radeva, pomoć je zatražio za svog komšiju.

“Komišija živi sam, bez kupatila, sa 8.200 dinara socijale. Nema nikog i ja sam kao komšija želeo to da kažem predsedniku Popoviću, da vidimo može li mu se nekako pomoći. Predsednik je za početak obećao jednokratnu pomoć, kasnije će doći komisija da se na licu mesta uveri u kakvim uslovima živi, eto nadamo se da će bar kupatilo napraviti. Od predsednika sam zatražio i da pomogne oko raščišćavanja ostalog šuta od srušenog Doma kulture, što je pravo ruglo u selu“, kazao je Joksimović.

Slaviša Simić iz Gornje Gušterice zahvalio se predsedniku što ga je primio i saslušao.

“Pre svega zahvalan sam što predsednik svake nedelje prima građane, čime pokazuje razumevanje za svakodnevne probleme sa kojima se susrereću. Primetio sam da postoji želja i volja da se pomogne i verujem da će tamo gde je to moguće i pomoći“, kazao je Simić.

Popović je istakao da će lokalna samouprava nastojati da pomogne građanima, a da su stanovnici opštine Gračanica ti koji treba da sugerišu i ukažu na svoje probleme, kako bi se kroz razgovor i zajedničku saradnju sa opštinskim rukovodstvom, pronašao način za njihovo rešavanje.

Iz kabineta predsednika opštine Gračanica poručuju da praksa prijema građana daje rezultate, te da će razgovori biti nastavljeni sve dok bude interesovanja.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još