• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Ristić još jednom pljunuo u lice svojim komšijama u Z.Potoku

Srbi na Kosovu i Metohiji gotovo jednodušno podržavaju predsednika Aleksandra Vučića, a lider pokreta “Otadžbina” Slaviša Ristić svojim štetočinstvom i besprizornim,prostačkim napadima na predsednika, može samo da učini da ta podrška bude još čvršća, saopštila je Srpska lista.
“Slaviša Ristić i grupica njegovih saradnika i saučesnika u takozvanom pokretu “Otadžbina” još jednom su pokazali šta im je zadatak i za čiju korist rade. Taj pokret je reakcijom na nedavno zastrašivanje žitelja severa Kosova i Metohije potvrdio da je interesna podružnica Hašima Tačija, a da je njihova otadžbina, ne Srbija, već velika Albanija”, kaže se u saopštenju.
Ristić je, kako navodi Srpska lista, još jednom pljunuo u lice svojim komšijama u Zubinom Potoku,  “ali se oni od njega ničemu drugom nisu ni nadali, jer jedino po čemu se pamti njegova politička karijera u toj opštini jeste lopovluk”.
“Slaviša Ristić sa perverznom radošću propratio je Tačijevu okupaciju opštine Zubin Potok, baš kao što je i na Vidovdan pokušao da razjedini Srbe i otupi njihovu snagu i volju da se bore za opstanak na Kosovu i Metohiji. To što Ristić i grupica njegovih saradnika misle drugačije od ogromne većine Srba na Kosovu i Metohiji ne znači da su Srbi razjedinjeni, već da su oni otpadnici, i vreme će pokazati da li su to postali zbog povređene sujete i neostvarenih ambicija ili su to postali po nečijem nalogu”, ističe se u saopštenju.
Srpska lista poručuje da Srbi na Kosovu i Metohiji gotovo jednodušno podržavaju predsednika Aleksandra Vučića, a Ristić svojim štetočinstvom i besprizornim, prostačkim napadima na predsednika, može samo da učini da ta podrška bude još čvršća.
“Postoje naprosto ljudi koji se hrane intrigama i zavadama, za koje je jedinstvo srpskog naroda na Kosovu i Metohiji lična uvreda, i Ristić je svakako jedan od njih, a to stanje je posledica duboke unutrašnje izopačenosti, i nema mnogo veze sa politikom”, navedeno je u saopštenju.
Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još