Grbić: Univerzitet spremno dočekuje brucoše

„Početak nove školske godine na svih 10 fakulteta prištinskog Univetziteta, obeležićemo svečanim uručenjem indeksa brucošima-studentima prve godine studija.Mi možemo reći da smo apsolutno spremni dočekali novu školsku godinu, ne postoje drugi propratni problemi koji bi eventualno uticali na početak školske godine tako da krećemo na vreme“rekao je za jutarnji program Radio Kosovske Mitrovice rektor prištinskog Univerziteta prof.dr.Rade Grbić.

„Za starije studente je u toku oktobarski ispitni rok ,trude se da u što većem broju steknu uslov za upis nove godine.Izmena u nastavnom planu i programu nema u odnosu na prošlu godinu i sprovodi se aktivno novi zakon o visokom obrazovanju .Radimo u skladu sa svim zakonskim normativima u skladu sa visokim obrazovanjem u Republici Srbiji“ dodao je prof. Grbić.

 

Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."