• Početna>
  • Vesti>

Todosijević: NIsmo za poliiku dugih cevi, mi smo za politiku mira

Kosovski ministar za lokalnu samoupravu u ostavci Ivan Todosijević poručuje da je srpski narod nakon obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove poruke da neće tolerisati nasilje nad Srbima na Kosmetu sada mnogo spokojniji.

“Dobili smo jasnu poruku od našeg predsednika , dobili smo poruku da 17.mart neće nikad više da se ponovi, dobili smo poruku da nijedna Oluja neće biti moguća, kao i da su Srbija i predsednik Vučić za mir, kompromis i da samo mirom možemo doći do rešenja. Priština i dalje sprovodi politiku dugih puščanih cevi i ono što mene zabrinjava je što takva njihova politika ni ovoga puta nije osuđena od međunarodnih predstavnika. Mi slušamo našu državu Srbiju, slušamo ono što dolazi iz Beograda i u skladu sa tim  ćemo postupati u budućnosti, opredeljeni za mirno rešenje”, rekao je Todosijević.

I ostali predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji poručuju da ono što se desilo juče na Gazivodama ne sme se više ponoviti id a će se zajedno sa predsednikom Vučićem politikom mira i dijaloga suprotstaviti politici dugih cevi

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još