Janković: Na našu ispruženu ruku neko je poslao duge cevi

Gradonačelnik Zvečana Vučina Janković, ocenio je danas,  da je neko iz Prištine “na našu ispruženu ruku poslao duge cevi”, da su u razgovoru sa građanima uspeli da spuste tenzije i da se nada da neće više biti incidentnih situacija, poput one jučerašnje.

Svedoci ste da se svih ovih godina u prošlosti, kada se pojavi bilo kakav problem u Prištini, njihovo javno mnjenje se podigne, a oni da bi smirili svoju političku elitu veštački izazivaju probleme na severu Kosova. Ja se nadam da se to u budućnosti neće više dešavati,”- kaže Janković.

On je ovo rekao komentarišući situaciju na severu Kosova, dan nakon što je na području opštine Zubin Potok boravio kosovski predsednik Hašim Tači.

Gradonačelnik Zvečana apelovao je na predstavnike međunarodne zajednice, Kfor, da se ponašaju u skladu sa svojim mandatom i obezbede sigurnost za sve građane, prvenstveno Srbe na severu Kosova.

Izvor: Kontakt Plus radio

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."