Jevtić čestitao Dan Bošnjaka

Potpredsednik Vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić uputio je čestitku svim građanima bošnjačke nacionalnosti a povodom obeležavanja Dana Bošnjaka.

„Zajednički cilj nevećinskih naroda na Kosovu je isti, da istraju u borbi za jednakost koja podrazumeva poštovanje svih različitosti, verskih, kulturoloških i ličnih prava pojedinaca.

Kao ministar za zajednice i povratak zalažem se za sveopšte unapređenje nevećinskih naroda na Kosovu. Želim da vam prenesem poruku mira i suživota a samo je na nama da tu poruku prosleđujemo, da negujemo dobre međusobne odnose uvek uvažavajući tuđe i drugačije jer ćemo samo tako bez obzira na nacionalnost uspeti da gradimo bolji i prosperitetniji život.

Čestitam vam Dan Bošnjaka, želim vam puno zdravlja, snage i volje da svi idemo ka istom putu, putu izgradnje mira i boljeg položaja nevećinskih naroda “, stoji u čestitki Jevtića.

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."