Popović održao sastanak sa pukovnikom KFOR-a

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović održao je redovan sastanak sa pukovnikom KFOR-a Danijelom Bajatom.

Na sastanku je ocenjeno da je bezbednosna situacija u opštini Gračanica mirna i stabilna, i da nije bilo većih problema.

Predsednik Popović je kazao da mu je posebno drago što je prošlonedeljno obeležavanje Dana opštine Gračanica proteklo bez ikakvih problema i incidenata. On se pukovniku Bajati zahvalio na prisustvu pripadnika slovenačkog kontingenta KFOR-a iz tima za vezu i nadgledanje.

I predsednik Popović i pukovnik Bajat istakli su da je saradnja između Opštine Gračanica i KFOR-a dobra, te da će se u smislu, ali i u cilju održavanja dobre bezbednosne situacije, nastaviti sa redovnom komunikacijom i sastancima.

Na sastanku je dogovoreno održavanje zajedničkog sastanka, predstavnika opštine Gračanica, KFOR-a i Policije Kosova, koji bi trebalo da se dogodi za dve nedelje.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."