Izgoreo čuveni mitrovački “Polet” – povređenih nema

U požaru koji je izbio jutros  nešto posle 3h u potpunosti je izgorela  tombola “Polet”  u Kosovskoj Mitrovici. Povređenih nema.

Šef operative kosovske policije za Region Sever Željko Bojić kaže da će zbog velike štete koju je pretrpelo sedam lokala, istragu o požaru voditi Regionalna jedinica policije.

“Jutros u 3 i 18h policijskoj stanici Sever prijavljeno je da je  u ulici Kralja Petra I došlo do požara na zgradi tombole “Polet” Pored ovog, materijalna šteta je pričinjena još na sedam lokala  Vatrogasne jedinice su odmah izašle na lice mesta. Povređenih nema ali je načinjena velika materijalna šteta” kaže Bojić i dodaje da su uviđajne ekipe policije na licu mesta i kada vatrogasci u potpunosti završe svoj deo posla, počeće uviđaj,

Kako saznajemo u razgovoru sa vatrogascima,  najverovatnije su dotrajale instalacije prouzrokovale požar.

 

 

Ovbjekat koji je u potpunosti izgoreo jedno je od najstarijih ugostiteljhskih mesta u gradu čije  ime je sinonim za centar grada.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."