Srpska Lista: Osuda najnovije pljačke srpske imovine

Srpska lista najoštrije osuđuje najnoviji talas napada na imovinu Srba u Velikoj Hoči, Babinom mostu, Partešu, Novom Brdu i drugim mestima na Kosovu i Metohiji.

Ove pljačke i otimačina najdirektnije ugrožavaju opstanak Srba na  Kosovu i Metohiji, i teško je oteti se utisku da su izvedene sa planom  da se zastrašuju i proteraju preostali Srbi.

Pozivamo predstavnike međunarodnih organizacija i nadležne organe u  Prištini da najhitnije reaguju i ne dozvoli nastavak ovakvih akcija  kojima se remeti mir i spokoj građana, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."