Kosovska Mitrovica: Hvala Natalija što si nas učinila ponosnim

Svečani doček najbolje kikbokserke sveta u juniorskoj kategoriji Natalije Savić priređenn je danas u centru Kosovske Mitrovice.

Na trgu kod spomenika Knezu Lazaru okupilo se mnoštvo sveta kako bi pozdravili našu zlatnu devojku, a zvanično u ime Vlade Republike Srbije, Nataliji je na uspehu čestitao zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev.

„Puno nam je srce što smo danas ovim povodom sa vama.  Mi smo zemlja šampiona, mi smo narod pobednika, mi smo borci a to se posebno odnosi na naš narod na Kosovu i Metohiji.  Kad je bilo najteže, a bilo je i teže nego što je to ovih dana, mi smo gazili napred  kao tim.  Zato mi je drago i posebno zadovoljstvo da prenesem čestitke i direktora Kancelarije Marka Đurića koji je uvek sa vama kao i naš predsednik. Svaka čast Nataliji, svaka čast Natalijinoj Mitrovici“ poručio je Kozarev.

Natalijin trener Marko Božović kaže da svu zahvalnost treba uputiti  devojci koja je sve nas učinila ponosnim.

„ Svu zahvalnost upućujemo Nataliji jer je ona učinila da se ja osećam danas veoma ponosnim. Branila je boje naše zemlje i grada u najboljem svetlu i nadam se da ćeš nas i narednih godina udostojiti da ti organizujemo ovakav prijem“ rekao je trener.

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić zahvalio je Nataliji što je ulepšala naš grad i dokazala da Mitrovica jeste  na pravom putu.

„Sve što smo svih ovih godina ulagali u sport i mlade ljude, isplatillo se.  Slobodno mogu da kažem da je Kik boks klub 028 iz koga Natalija dolazi, jedan od najskromnijih sportskih klubova u gradu. Traže najmanje para a postižu najbolje rezultate“ rekao je Spirić i dodao da će se ulaganje u sport u Kosovskoj Mitrovici nastaviti.

Zlatnu Nataliju dočekale su ovacije i usklici podrške.

„ Hvala svima koj su bili uz mene kada mi je bilo najteže i kada mi je podrška bila najpotrebnija. Zahvaljujem mojoj porodici, prijateljima, direktoru Trepče i treneru reprezentacije Srđanu Raduloviću, mojoj školi. Hvala svima na podršci i naravno, hvala  najboljem treneru na svetu Marku Božoviću“  rekla je Natalija.

Podsetimo, Natalija Savić Čupka osvojila je zlatnu medalju na svetskom prvenstvu u kik boksu, održanom u Italiji, u kategoriji lou kik, iznad 60 kilograma.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments