Ubistvo u Dečanima, uhapšen osumnjičeni

Jedna osoba ubijena je danas oko 11:10 iz vatrenog oružja u Dečanima, osumnjičeni  SH.G. (2000) je uhapšen i odlukom tužioca upućen u policijski pritvor radi daljeg postupka, saopšteno je dnaas iz kosovske policije.

Kosovska policija  je oko 11:10 obaveštena da je u Ulici Luan Haradinaj u Dečanu došlo do pucnjave, navodi se u saopštenju.

“Žrtva  A.T. (1989) je prvobitno upućen u Centar porodične medicine u Dečanima. Zbog težine  povreda  poslat je u regionalnu bolnicu u Peći, gde je, prema rečima lekara stigao bez znakova života.

Osumnjičeni  SH.G. (2000) je uhapšen i odlukom tužioca upućen je u policijski pritvor od  48 sati radi daljeg postupka” – stoji u saopštenju.

Dodaje se da je slučaj okarakterisan kao krivično delo ubistva.

Po nalogu tužioca, telo žrtve je poslato na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Policija  je sa regionalnim istražiteljima, u saradnji sa Kancelarijom državnog tužioca preduzela sve neophodne operativne i istražne mere u cilju razjašnjavanja okolnosti pod kojima se krivično delo dogodilo, navedeno je u saopštenju.

 

Izvor: Radio Kontakt plus

Foto: RTK2

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."